Volg je fiets overal
met onze AirTag accessoires

Zo werkt het

Werking

De AirTag zendt constant een beveiligd Bluetooth-signaal uit, dat wordt opgepikt door miljoenen Apple apparaten in het Zoek mijn-netwerk.

Nauwkeurig zoeken

Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie kun je precies zien in welke richting je moet gaan en hoe ver de AirTag van je vandaan is.

Mijn privacy

Je privacy is gewaarborgd met de AirTag. Alleen jij kunt de locatie van de AirTag zien. Er worden geen locaties of geschiedenis opgeslagen.

Verloren modus

Je kunt de Lost Mode inschakelen voor AirTag. Je ontvangt automatisch een melding wanneer de AirTag door een apparaat in het netwerk wordt gedetecteerd.

Onze producten

Een AirTag is een perfecte gps tracker voor je fiets. Je weet dan altijd waar je fiets staat en je kunt achterhalen wanneer er iemand met je fiets aan de haal gaat. Het probleem is alleen: waar maak je de AirTag vast en hoe zorg je dat niemand de AirTag ziet.

Met onze unieke accessoires is het nu mogelijk om de AirTag onopvallend aan elke type fiets te monteren.

AirTag Fietsbel
Aan het uiterlijk van deze fietsbel is niet te zien dat er een AirTag inzit. Dit maakt deze bel zo uniek. De fietsbel doet het net zo goed als alle andere fietsbellen en is gemaakt voor elk fietsstuur met een diameter van 22mm.

AirTag Tiewrap
De AirTag Tiewrap is speciaal ontworpen om onder je zadel te plaatsen. De tiewrap kan gemakkelijk op elke type fiets gemonteerd worden. De tiewrap is waterafstotend en bestand tegen alle weersomstandigheden.

AirTag Sleutelhanger
Nooit meer je fietssleutels kwijt met deze sleutelvinder. Dankzij de siliconen houder is de Apple AirTag goed beschermt tegen krassen, vuil en valschade. De AirTag zit stevig op z’n plek, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij eruit valt.

Voordelen

Traceerbaarheid

Door een AirTag aan je fiets te bevestigen, kun je de locatie van je fiets gemakkelijk traceren als deze zoek raakt of gestolen wordt. Dit kan helpen bij het terugvinden van je fiets en het verminderen van de kans op diefstal.

Herkenbaarheid

Als je een gepersonaliseerde AirTag gebruikt, kun je je fiets gemakkelijker herkennen tussen andere fietsen. Dit kan handig zijn als je je fiets parkeert op een drukke plaats waar veel andere fietsen staan.

Gemak

Door gebruik te maken van de Find My-app op je iPhone of iPad, kun je snel de locatie van je fiets vinden zonder dat je daarvoor een aparte app of accessoire hoeft te gebruiken.

Veiligheid

Door het gebruik van een AirTag kan je fiets een extra beveiligingslaag krijgen. Je kunt bijvoorbeeld een waarschuwing instellen om je te waarschuwen als iemand probeert om je fiets te verplaatsen of te stelen.

Kostenbesparend

Door het gebruik van een AirTag kun je kosten besparen omdat je minder snel een nieuwe fiets hoeft te kopen als deze zoekraakt of gestolen wordt.

Reviews

Geloof ons niet op ons woord; lees wat onze klanten over de AirTag fietsbel vertellen.